Казањ

Казањ Арена
Група H
Пољска
Колумбија
24/06 21:00
Група F
Република Кореја
Немачка
27/06 17:00
Осмина финала
Француска
Аргентина
30/06 17:00
Четвртина финала
Бразил
Белгија
06/07 21:00