Калињинград

Стадион Калињинград
Група D
Хрватска
Нигерија
16/06 21:00
Група E
Србија
Швајцарска
22/06 20:00
Група B
Шпанија
Мароко
25/06 20:00
Група G
Енглеска
Белгија
28/06 20:00