Самара

Самара арена
Група A
Уругвај
Русија
25/06 18:00
Група H
Сенегал
Колумбија
28/06 18:00
Осмина финала
Бразил
Мексико
02/07 18:00
Четвртина финала
Шведска
Енглеска
07/07 18:00