Санкт Петербург

Стадион Санкт Петербург
Група D
Нигерија
Аргентина
26/06 21:00
Осмина финала
Шведска
Швајцарска
03/07 17:00
Полуфинале
Француска
Белгија
10/07 21:00
Утакмица за 3. место
Белгија
Енглеска
14/07 17:00