Сочи

стадион Фишт
Група F
Немачка
Шведска
23/06 21:00
Група C
Аустралија
Перу
26/06 17:00
Осмина финала
Уругвај
Португалија
30/06 21:00
Четвртина финала
Русија
Хрватска
07/07 21:00